ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή για τον Λύρατζη

Ο Λύρατζης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Λύρατζης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό INTIME SPORTS

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Δικεφάλου για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (4/9).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα περιμένει τον Λευτέρη Λύρατζη που έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Μιχαηλίδης και Νέσμπεργκ. Ο νεαρός μπακ του Δικεφάλου είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής (4/9).

"Ο στόχος επετεύχθη με τον Δικέφαλο να κάνει το 2/2 επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-1 στο θρίλερ της Τούμπας. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (29.08), το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (30.08). Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (31.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ