ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή άλλων δυο αφίξεων

Ο Μίτριτσα από αγώνα για το MLS
Ο Μίτριτσα από αγώνα για το MLS © 2021 JOHN RAOUX/AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με Νέα Υόρκη και Ντιναμό Κιέβου για τους Μίτριτσα και Σίντκλεϊ και περιμένει τους δυο ποδοσφαιριστές αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ και προχωρά και τις επόμενες δύο κινήσεις του. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν στην Θεσσαλονίκη τους Αλεξάντρου Μίτριτσα και Σίντκλεϊ Φερέιρα που όπως και ο Άγγλος επιθετικός θα αποκτηθούν κατά αρχάς τουλάχιστον δανεικοί από Νέα Υόρκη και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα.

Και στις δυο περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμφωνία με τους παίκτες και τις ομάδες του και πλέον μόνο τα τυπικά απομένουν για να κλείσουν και τυπικά οι μεταγραφές τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται την Πέμπτη (26/8) να βρίσκονται στην Ελλάδα για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσουν τη μετακίνηση τους στο Δικέφαλο.

Με τον Μίτριτσα κλείνει το κενό που άφησε η μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στην Νόριτς ενώ ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει δίδυμο με τον Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνα του Δικεφάλου. Βέβαια σε περίπτωση που ο Σίντκλεϊ δείξει την αξιοπιστία που περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου να μετακινηθεί όπου προκύψει ανάγκη.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ