ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Μίτριτσα: Τα δεδομένα της συμφωνίας

Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα με τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας
Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα με τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Ρουμάνο Αλεξάντρου Μίτριτσα προσφέροντας του συμβόλαιο 600 χιλιάδων, αλλά και με την ομάδα του για ενοίκιο 500 χιλιάδων.

Στη Ρουμανία ασχολούνται ιδιαίτερα με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αλεξάντρου Μίτριτσα. Και αυτό όχι μόνο λόγω της παρουσίας του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου. Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, η ομάδα της γενέτειρας του, ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον 26χρονο επιθετικό.

Βέβαια και οι Ρουμάνοι παραδέχονται ότι οι πιθανότητες τους να συναγωνιστούν τον ΠΑΟΚ είναι μάλλον μηδαμινές. Τονίζουν μάλιστα σε δημοσιεύματα τους το γεγονός ότι ο Δικέφαλος προσφέρει στον Μίτριτσα διπλάσιες αποδοχές από την Κραϊόβα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ο ΠΑΟΚ του προσφέρει 600 χιλιάδες το χρόνο και θα πληρώσει και ενοίκιο 500 χιλιάδων στην ομάδα της Νέας Υόρκης για το δανεισμό του.

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτησή του

Όπως και να έχει φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ και με τον Μίτριτσα και την ομάδα του. Υπάρχουν ωστόσο κάποια διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την σχέση του Ρουμάνου με την Αλ Αχλί Τζέντα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Η Νέα Υόρκη είχε παραχωρήσει τον παίκτη δανεικό στους Άραβες πέρυσι τον Οκτώβριο με οψιόν αγοράς και με χρονικό ορίζοντα τον Γενάρη του 2022. Ωστόσο ο δανεισμός έληξε νωρίτερα καθώς επιθυμία του παίκτη ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη και η αφορμή δόθηκε από κάποιες οφειλές που προέκυψαν.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πιστοποιηθεί και τυπικά η αποχώρηση του από την Αλ Αχλί για να κλείσει στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά αναμένεται να έχουν διευθετηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μέχρι τότε ο παίκτης θα έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ