ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού ο Μιχαηλίδης, τέλος η σεζόν

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης INTIME

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης επιβεβαίωσαν τις άσχημες εκτιμήσεις και την ανησυχία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Το ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου μιλάει για απουσία τουλάχιστον έξι μηνών καθώς τα ευρήματα της μαγνητικής που έκανε ήταν αυτά που όλοι φοβόντουσαν: ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Το μεσημέρι της Δευτέρας (14.03) ο στόπερ του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η χρονική στιγμή που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ο τραυματισμός.

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ