ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΟΚ - Ρέιντζερς 0-4: Ήττα και αποκλεισμός από τα προκριματικά του Champions League

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ρέιντζερς
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ρέιντζερς EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Ρέιντζερς στην Κατερίνη με 4-0 στον τελικό του πρώτου προκριματικού γύρου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League γυναικών 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του προς του ομίλους του Champions League γυναικών 2022-23, καθώς ηττήθηκε από τη Ρέιντζερς στην Κατερίνη με 4-0 στον τελικό του δεύτερου τουρνουά του πρώτου προκριματικού γύρου.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, όμως οι Σκωτσέζες αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικές στο σκοράρισμα και κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλευόμενες τα λάθη του ΠΑΟΚ, που παρά το εύρος του σκορ είχε μια αρκετά καλή προσπάθεια στο παιχνίδι.

Αρχικά προηγήθηκαν με την Ντότσερτι στο 50ο λεπτό και οκτώ λεπτά η Ντάβισον ανέβασε τον δείκτη του σκορ για τις προτεστάντες. Η Παπαιωάννου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της στο 70ο λεπτό και η Αρνό στο 86' έκανε το 4-0. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη η ομάδα του Λευτέρη Κανάτα νίκησε τη Σουόνσι με 2-0.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μήτκου, Γιαννακά, Γκορνέλα, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Καλέση (57' Μπασούρη), Ακίδα (76' Πέντερσεν).

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ