ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ψάχνει νίκη γοήτρου και ψυχολογίας κόντρα στον Άρη που "καίγεται" για βαθμούς

Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για τη Super League Interwetten.
Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει στο σημερινό (11/5) ντέρμπι με τον Άρη (18:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) την επιστροφή του στις νίκες, θέλοντας να πάρει μία νίκη γοήτρου στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει στην Τούμπα τον Άρη (18:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και θέλει στο τοπικό ντέρμπι να επιστρέψει στα τρίποντα και να σπάσει το αρνητικό σερί των 9 αγώνων χωρίς νίκη

Ο Δικέφαλος πηγαίνει σε έναν ακόμη αγώνα playoffs με πολλές απουσίες και χωρίς να ανακοινώνονται οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του Δικεφάλου έχει παραδεχθεί ότι με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι απαραίτητο να μπουν και πάλι στην ομάδα του ποδοσφαιριστές που βρίσκονται καιρό στο ιατρικό της δελτίο αλλά και στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη δεν μπορεί να περιμένει και πολλές επιστροφές.

Ο ΠΑΟΚ, που έχει εξασφαλίσει ήδη ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχει θέσει ως στόχο, έστω και γοήτρου, την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και θέλει να σπάσει και το αρνητικό του σερί χωρίς νίκη στα τελευταία του 9 παιχνίδια.

Χωρίς αποστολή μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους κιτρινόμαυρους ο Ρουμάνος τεχνικός.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης με τους Ίνγκασον και Βαρέλα μπροστά του στα στόπερ. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Σίντκλεϊ ενώ δεξιά αν είναι ΟΚ ο Λύρατζης λογικά θα προτιμηθεί αντί του Σάστρε.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο στα χαφ θα είναι Κούρτιτς και Τσιγγάρας με την τριάδα πίσω από τον φορ να αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, που δεν ταξίδεψε στα Γιάννινα, Μίτριτσα και έναν εκ των Μουργκ και Σοάρες.

Στην κορυφή της επίθεσης, στην μοναδική θέση στην οποία υπάρχουν πολλές επιλογές, πιθανότατα θα προτιμηθεί είτε ο Νέλσον Ολιβέιρα που ξεκίνησε βασικός και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, είτε ο Τσούμπα Άκπομ.

Από χθες και ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ωστόσο μοιάζει παρακινδυνευμένο να πάρει αμέσως χρόνο συμμετοχής μετά από απουσία σχεδόν ενός μηνός.

Οι σκέψεις του Μπούργος και τα ερωτηματικά

Αναφορικά με την ενδεκάδα του Άρη, το πρώτο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον αριστερό μπακ, όπου το πιθανότερο είναι να δούμε τον Σούντγκρεν και στην άλλη πλευρά τον Εμπακατά. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο για ενεργοποίηση ενός εκ των Σάκιτς, Λούμορ αντί του Σουηδού. Στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθούν οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς όπως και ο Κουέστα στα γκολπόστ.

Στη μεσαία γραμμή απουσιάζουν οι Εντιαγέ και Σάσα και το δίδυμο αναμένεται να απαρτίζεται από τους Ματίγια και Ντουκουρέ. Στην επίθεση, είναι πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής στο 4-2-3-1, με φορ τον Καμαρά, τον Γκαρσία στη θέση του επιτελικού μέσου και τους Ιτούρμπε - Μαντσίνι ως εξτρέμ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ