ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων ο Ελ Καντουρί

Ο Ελ Καντουρί σε ματς του Europa Conference League στην Τούμπα κόντρα στην Κοπεγχάγη
Ο Ελ Καντουρί σε ματς του Europa Conference League στην Τούμπα INTIME

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Δεν ανακοινώθηκε η αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αναλύοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα αναφέρθηκε στην ανάγκη για επιστροφές των παικτών που βρίσκονται στα... πιτς.

Η πρώτη από αυτές φαίνεται να είναι γεγονός, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να βγάζει όλο το κανονικό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης πριν τον αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Αουγκούστο με τον Μπίσεσβαρ έκαναν δικό τους πρόγραμμα στο γήπεδο, Βιεϊρίνια και Κρέσπο έκαναν θεραπεία ενώ φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους οι Ζίβκοβιτς, Λύρατζης που χθες δεν προπονήθηκε προληπτικά και Ίνγκασον. Η συμμετοχή των δυο τελευταίων στο τοπικό ντέρμπι με τους κιτρινόμαυρους θα κριθεί από το βαθμό της ετοιμότητάς τους.

"Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Super League Intewetten 2021-22 και θέλει να δώσει τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση κατά κύριο λόγο ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ το βάρος έπεσε και στις στατικές φάσεις.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ οι Ντόουγκλας και Μπίσεσβαρ ακολούθησαν ατομικό στο γήπεδο, με τους Βιεϊρίνια και Κρέσπο να κάνουν θεραπεία και τρέξιμο" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ