ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προβάρει τη φανέλα της Ίντερ ο Μπότης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ίντερ βρίσκεται στην τελική φάση των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 16χρονου γκολκίπερ Νίκου Μπότη. Διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20% ο Δικέφαλος, περιμένει απελευθέρωση των πτήσεων να πετάξει για Μιλάνο. Η δοκιμή στη Μίλαν και η επένδυση στον Μοναστηρλή.

Μπορεί το όνομα του Γιώργου Βαγιαννίδη να μονοπωλεί το ελληνικό ενδιαφέρον για την Ίντερ - με τον 19χρονο να ενημερώνει τη διοίκηση του τριφυλλιού ότι θέλει να παίξει στο εξωτερικό - αλλά άλλο ένα Ελληνόπουλο ετοιμάζεται να φορέσει τη νερατζούρα φανέλα.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν το μεσημέρι της Δευτέρας (18/5) τις επαφές της ομάδας του Μιλάνο με τον ΠΑΟΚ για τον Νίκο Μπότη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr ο 16χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 31/3/2004 στη Λάρισα) τερματοφύλακας προβάρει ήδη τη φανέλα της Ίντερ.

Οι συζητήσεις της ιταλικής ομάδας με τον Δικέφαλο βρίσκονται στο τελικό σημείο. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Μπότη ο οποίος στις 4/9/2019 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η περίπτωση είναι τόσο προχωρημένη που ο έφηβος του Δικεφάλου απλά περιμένει την απελευθέρωση των πτήσεων - οι οποίες παραμένουν ακόμη καθηλωμένες λόγω κορονοϊού - για να πετάξει στο Μιλάνο και να υπογράψει με την Ίντερ. Ο Μπότης ο οποίος βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2014 προερχόμενος από τον Ajax Λάρισας προορίζεται για τις μικρές ηλικιακά ομάδες της Ίντερ.

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΑΝ

Κι όμως ο Νίκος Μπότης έχει ξαναβρεθεί στο Μιλάνο. Είχε δοκιμαστεί από την έτερη μεγάλη ομάδα της πόλης, τη Μίλαν. Ωστόσο, οι ροσονέρι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του. Ο Μπότης ήδη έχει ξεχωρίσει για τα σωματικά του χαρακτηριστικά.

Σε ηλικία 16 ετών έχει ανάστημα 1,91 μέτρα, αν και όσοι τον έχουν δει ομολογούν ότι έχει περιθώρια βελτίωσης σε ρεφλέξ, αλλά και τις αντιδράσεις με τα πόδια. Την τρέχουσα σεζόν με την Κ17 αγωνίστηκε σε εννιά ματς

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΛΗ

Ο ΠΑΟΚ είπε ναι στην μετακίνηση του Νίκου Μπότη στην Ίντερ γιατί έχει επενδύσει στον συνομήλικό του, Δημήτρη Μοναστηρλή. Ο... ισοϋψής (1,90 μ) νεαρός γκολκίπερ είναι η μεγάλη επένδυση των ανθρώπων του Δικεφάλου, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του ακόμη και τον πρώτο γκολκίπερ της πρώτης ομάδας σε λίγα χρόνια. Ο Μοναστηρλής στην τρέχουσα σεζόν της Super League είχε με την Κ17 του ΠΑΟΚ 11 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Η Ίντερ ψωνίζει τερματοφύλακα από τον Δικέφαλο

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ