ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Βαγιαννίδης ενημέρωσε ότι θέλει να παίξει εξωτερικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ενημέρωσε την Τρίτη (19/5) τον Παναθηναϊκό ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την μετακίνησή του πιθανότατα στην Ίντερ.

Ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνηση του Γιώργου Βαγιαννίδη πιθανότατα στην Ίντερ, καθώς ο 18χρονος μπακ ενημέρωσε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μια τελευταία προσπάθεια να τον κρατήσει στους πράσινους - υπήρχε επαφή των δυο πλευρών - αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς ο Βαγιαννίδης διατύπωσε την επιθυμία του να φύγει. Πιθανότερος προορισμός του Γιώργου Βαγιαννίδη είναι η Ίντερ. Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και η Μονακό, όπως κι άλλη μια ομάδα που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Το τριφύλλι χάνει ως ελεύθερο έναν παίκτη δικό του, ενώ το μόνο που μπορεί να διεκδικήσει είναι τα τροφεία ύψους 400.000 ευρώ. Οι νερατζούρι πρότειναν αντί να δώσουν το ποσό που αναλογεί στα τροφεία, να κρατήσει ο Παναθηναϊκός ποσοστό μεταπώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κάπου "ώπα" με τον Βαγιαννίδη
Παναθηναϊκός: Ραντεβού με Βαγιαννίδη ο Αλαφούζος μέσα στην εβδομάδα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ