ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα στα εισιτήρια για Μπριζ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Μαρσέιγ | 14 Απριλίου 2022
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Μαρσέιγ | 14 Απριλίου 2022 EUROKINISSI

Όσα ισχύουν για τους κατόχους ακριβών διαρκείας του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα στο Βέλγιο για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι δίνει το δικαίωμα στους κατόχους των ακριβών εισιτήριων διαρκείας να κατοχυρώσουν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπριζ στο Βέλγιο.

Η συγκεκριμένη διαδικασία θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (20/3) το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής (22/3). Στην ανακοίνωση τονίζεται πως η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από τα διαθέσιμα εισιτήρια και ξεκαθαρίζει ότι η προκράτηση είναι καθαρά και μόνο για προσωπική χρήση.

"Οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας Vip ,VipA & σουιτών που επιθυμούν να κρατήσουν εισιτήριο για τον UEFA Europa Conference League προημιτελικό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας στο Brugge, μπορούν να αποστείλουν email στο [email protected] για προκράτηση εισιτήριου από την Τετάρτη (20.03) στις 09:00 ως και την Παρασκευή (22.03) στις 17:00.

Η προκράτηση αφορά 1 εισιτήριο αγώνα ανά Vip/VipA εισιτήριο διαρκείας, το οποίο θα προορίζεται για προσωπική χρήση του κατόχου VIP/VIPA εισιτηρίου διαρκείας & θα απαγορεύεται ρητά η μεταβίβαση του.

Κατά την αγορά του εισιτήριου ο Vip/VipA κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα υπογράφει υποχρεωτικά μια υπεύθυνη δήλωση ιδίας χρήσης στην οποία θα αναφέρεται ότι σε περίπτωση που κατά την είσοδο του στο γήπεδο διαπιστωθεί η μεταβίβαση του εισιτηρίου, τότε αυτόματα θα ακυρώνεται η ισχύς του Vip/VipA εισιτηρίου διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες της φετινής περιόδου.

Λόγω του μικρού αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων και της αυξημένης ζήτησης, η προκράτηση δεν εξασφαλίζει την οριστική αγορά του εισιτηρίου".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ