ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προχωρούν οι συζητήσεις με Ίνγκασον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο για τη Super League Interwetten.
Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Ίνγκασον για την ανανέωση του συμβολαίου με τις οριστικές εξελίξεις να δρομολογούνται μετά την επιστροφή του από την Ιταλία.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο SPORT24 εκτός από την επιθυμία του να μείνει στον ΠΑΟΚ μίλησε και για τις συζητήσεις που έχει ήδη ξεκινήσει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές έχουν βρει κοινά σημεία στις συζητήσεις του και βρίσκονται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια. Το συμβόλαιο του Ίνγκασον εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό θα ανανεωθεί πριν μπει στον τελευταίο χρόνο της ισχύος του.

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ισλανδό αμυντικό γίνονται σε καλό κλίμα και οι οριστικές εξελίξεις θα προκύψουν όταν ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει από την Ιταλία. Ο Ίνγκασον πραγματοποιεί εκεί την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο του και με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο.

Η εξέλιξη αυτή θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τις ομάδες που έχουν στις λίστες τους στον 27χρονο στόπερ. Είναι δεδομένο ότι για τον Ίνγκασον υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ωστόσο και ο ίδιος ο παίκτης τονίζει ότι δεν τον ενδιαφέρεται.

Όπως είπε στο SPORT24 μόνο αν έρθει μια πρόταση από κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα- «ικανή να κάνει περήφανο τον Ιβάν Σαββίδη- θα μπορούσε να τον βάλει σε δεύτερες σκέψεις. Και αυτό διότι η επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ