ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Ίνγκασον, χάνει τον τελικό

Ο Ίνγκι Ίνγκασον
Ο Ίνγκι Ίνγκασον EUROKINISSI

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, το οποίο σημαίνει πως χάνει το τελικό του Σαββάτου (22/05, 21:00) με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς τον Ίνγκι Ίνγκασον θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο (22/05, 21:00). Ο Ισλανδός στόπερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, το οποίο σημαίνει πως η σεζόν τελείωσε για εκείνον.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο κι έπειτα από κοινή απόφαση ιατρικού και τεχνικού επιτελείου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να εξαντλήσει – όπως ήταν κι η επιθυμία του – τις πιθανότητες να βοηθήσει την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι τη σεζόν.

Ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή κι από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, αποφασίστηκε ότι ο Ίνγκασον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Οι λεπτομέρειες και η ημερομηνία της επέμβασης πρόκειται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ