ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Αουγκούστο, χάνει Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό

Ο Αουγκούστο στο ΠΑΟΚ - Βόλος
Ο Αουγκούστο στο ΠΑΟΚ - Βόλος INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρίς τον Αουγκούστο τόσο στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη όσο και σε εκείνη με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσει να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα (4/11, 22:00 COSMOTE TV, LIVE στο SPORT24) με την Κοπεγχάγη αναφέρθηκε και στο πρόβλημα τραυματισμού του Ντόουγκλας Αουγκούστο που θα χάσει τα δυο παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

"Σίγουρα δεν θα παίξει αύριο και με τον Παναθηναϊκό και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων. Πρέπει να μείνει έξω για ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων" είπε ο Λουτσέσκου για τον Βραζιλιάνο χαφ που αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπολόγιζε στον Αουγκούστο τοποθετώντας τον μπροστά από τους κεντρικούς χαφ όσο δεν είχε στη διάθεση του τον Ομάρ Ελ Καντουρί και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Μαροκινό στην ενδεκάδα τον χρησιμοποίησε ως δίδυμο στα χαφ στο πλευρό του Στέφαν Σβαμπ.

Πλέον ξέρει ότι δεν θα τον έχει στη διάθεση του στα παιχνίδια με Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό και ίσως και στο πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ