ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος ο Ίνγκασον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίνγκι Ίνγκασον πήρε μέρος μόνο σε ένα κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των play offs να κρίνεται το Σάββατο.

Με τον Άνχελ Κρέσπο εκτός λόγω της θλάσης που υπέστη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, το ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ στρέφεται στην κατάσταση του Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ίσλανδος που δεν αγωνίστηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο σήμερα, στην προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, έκανε μόνο ένα κομμάτι από το πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του και στη συνέχεια προπονήθηκε μόνος.

Η κατάσταση του Ίνγκασον θα αξιολογηθεί και αύριο προκειμένου να φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους πράσινους.

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον Ενέα Μιχάι ο οποίος για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του μπήκε σε ένα μέρος της προπόνησης.

"Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη, σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στα Play Offs και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επόμενη πρόκληση, που είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Την Πέμπτη (22.04) οι παίκτες πήραν ρεπό προκειμένου ν’ αποφορτιστούν από την επιβάρυνση των συνεχόμενων αγώνων που έχουν σ’ αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν και την Παρασκευή (23.04) βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν να δουλεύουν προκειμένου να δώσουν συνέχεια στο σερί τους.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για πρόγραμμα υψηλής έντασης που θα τους φέρει στο ίδιο, επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Η προπόνηση περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo, δουλειά στο passing game και παιχνίδια μικρού χώρου σε υψηλή ένταση. Οι Σίντζι Καγκάβα και Άντριαν Περέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Χοσέ Κρέσπο έμεινε στο γυμναστήριο και το φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ένα κομμάτι με τους συμπαίκτες του και μετά έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στα ευχάριστα της ημέρας το γεγονός ότι ο Ενέα Μιχάι για πρώτη φορά με τον σοβαρό τραυματισμό του συμμετείχε σε ένα τμήμα της προπόνησης και εν συνεχεία ακολούθησε το δικό του ειδικό πρόγραμμα.

To Σάββατο (24.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας" αναφέρει η σχετική ενημέρωση από πλευράς Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ