ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το 5ετές πλάνο του Ιβάν Σαββίδη και η Νέα Τούμπα

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στην Τούμπα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε λεπτομερές πλάνο για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν μέχρι το 2026 -όταν και θα συμπληρώνεται ένας αιώνας από την ίδρυση του ΠΑΟΚ- το οποίο συμπεριλαμβάνει την κατασκευή του νέου γηπέδου του Δικεφάλου.

Στη χθεσινή (22/4) τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ δεν συζητήθηκαν μόνο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εκπλήρωση των στόχων της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά και την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Από τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου τέθηκε θέμα κατάρτισης πλάνου για την επόμενη 5ετία που θα καταλήγει στην συμπλήρωση ενός αιώνα από την ίδρυση του συλλόγου. Μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του το συγκεκριμένο πλάνο να είναι λεπτομερές και να λειτουργήσει ως οδηγός σε όλες τις ενέργειες που θα γίνουν για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ μέχρι το 2026 είναι χωρίς καμία αμφιβολία η κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα. Οι εκτιμήσεις μάλιστα των ανθρώπων που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη διαδικασία λένε ότι αυτός είναι και ο στόχος: να μπει ο ΠΑΟΚ στο νέο του γηπέδου τη χρονιά που θα συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Το θέμα του νέου γηπέδου προχωρά σε ότι αφορά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αναμένεται να ολοκληρωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο με την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος, αφού θα έχει προηγηθεί η απαραίτητη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο. Το προεδρικό διάταγμα θα επιτρέπει στους ανθρώπους του Δικεφάλου να πάρουν και τις σχετικές άδειες για να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για το ξεκίνημα των έργων είναι να έχει βρεθεί λύση και στο ζήτημα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο. Ήδη όπως ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, γίνονται συζητήσεις προς την κατεύθυνση αυτή με τη διοίκηση του Σταδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ