ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Όσα φέρνει στον Δικέφαλο η μεταγραφή του Γιόνι Ότο

Ο Γιόνι Ότο
Ο Γιόνι Ότο CREDIT: JOHN SIBLEYPOOL/AFP

Ο Γιόνι Ότο, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο 1.5 έτους στον ΠΑΟΚ και μετά από ένα απαραίτητο διάστημα προσαρμογής αναμένεται να αναβαθμίσει ποιοτικά τις πτέρυγες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Γιόνι Ότο Κάστρο αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες όταν πάρει την ελευθέρας του από τη Γουλβς για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει, αφού διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν σε εκκρεμότητα για το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος προσφέρει στον Ισπανό, που θα είναι η πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, συμβόλαιο για τον επόμενο 1.5 χρόνο με τις αποδοχές (που ως έναν βαθμό επηρεάζονται από το ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει από τους Λύκους) να φτάνουν στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ για το σύνολο της συνεργασίας τους.

Ο παίκτης έχει τσεκαριστεί και από το τμήμα σκάουτινγκ και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου που θεωρεί ότι μπορεί να του δώσει τα στοιχεία που ψάχνει για τα άκρα της άμυνας τους. Ένας παίκτης που έχει υψηλές παραστάσεις στο ανώτερο επίπεδο που θα αναβαθμίσει ποιοτικά τις πτέρυγες του Δικεφάλου.

Είναι αλήθεια ότι ο Γιόνι θα έρθει, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, στον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Κάτι που δεν έχει σχέση με τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στους χιαστούς, με τον τελευταίο τον Απρίλιο του 2021, αλλά τις επιλογές του προπονητή του.

Ο Γκάρι Ο΄Νιλ του έχει δώσει δυο συμμετοχές ως βασικό στο Κύπελλο με Μπλάκπουλ και Ίπσουιτς και μόλις μια τετράλεπτη ως αλλαγή στην Premier League στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πέρυσι με τον Μπρούνο Λάζ στην τεχνική ηγεσία της Γουλβς ο Ισπανός αγωνίστηκε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ξεκινώντας βασικός σε 14 από τους 18 αγώνες που έπαιξε στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει είναι δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής τον οποίο ο Λουτσέσκου είναι διατεθειμένος να του δώσει, μέχρι να φτάσει στο 100%. Και όταν τα καταφέρει ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει ένα ακόμη πολύ σημαντικό παίκτη να προσθέσει στην ομάδα του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ