ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Γιόνι Ότο ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη

Wolverhampton Wanderers' Jonny Otto during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Γιόνι Ότο @ 2019 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Γιόνι Ότο λογικά θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ, είναι κοντά σε συμφωνία για να λύσει το συμβόλαιό του με την Γουλβς και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία για τον Γιόνι Ότο (ύψος 1,75μ.) φαίνεται πως έχουν βάση. Ο Ισπανός δεξιοπόδαρος αμυντικός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Γουλβς για να λύσει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα, γεγονός που θα ανοίξει τον δρόμο για τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις με τους εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, (Πέμπτη, Παρασκευή) κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με την Γουλβς ο 29χρονος θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές του συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, που θα αποσαφηνίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας.

Φέτος έχει παίξει μόλις 5' στην Premier League, ενώ έχει δύο 90λεπτα σε δύο ματς του Carabao Cup. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 18 ματς Premier League, τα 14 ως βασικός, με συνολικά 1.261 λεπτά συμμετοχής

Αξιοσημείωτο της ευχέρειάς του να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, είναι πως από τις 14 φορές που έπαιξε βασικός στην Premier League το 2022-23, οι έξι ήταν ως δεξί μπακ, άλλες έξι ήταν ως αριστερός μπακ και δύο ως στόπερ σε σχήμα με τρεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ