STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0: Ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες, οι Ερυθρόλευκοι τον Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0: Ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες, οι Ερυθρόλευκοι τον Πασχαλάκη
INTIME SPORTS

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της 21ης αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να λήγει ισόπαλο 0-0. Καταπληκτική εμφάνιση από τον Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι δύο ομάδες έτρεχαν ένα αήττητο σερί, το οποίο δεν σταμάτησε στην αναμέτρηση της Τούμπας. Συγκεκριμένα το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0.

Οι τελικές και τα xGoals στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Οι τελικές και τα xGoals στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μέρος, με τους ερυθρόλευκους να ισορροπούν και να έχουν δοκάρι με τον Χάμες. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός στην αρχή του, αλλά ο ΠΑΟΚ εξακολουθούσε να έχει το πάνω χέρι, όπως και τις τελικές. Ωστόσο, ο Πασχαλάκης φώναξε παρών και το μηδέν έμεινε έως το φινάλε.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έφτασαν τους 43 πόντους και βρίσκονται στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ έχει 47 πόντους, καθώς το παιχνίδι της κόντρα στον Ατρόμητο δεν ξεκίνησε.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ξεκίνησε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Νάρεϊ να χάνει καλή στιγμή με σουτ από τα δεξιά και τον Πασχαλάκη να αποκρούει. Ο Δικέφαλος συνέχιζε να πιέζει, να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να δημιουργεί καταστάσεις στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Στο 5ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων μέσα από την περιοχή, ενώ στο 17' το αδύναμο πλασέ του Κουλιεράκη κατέληξε ξανά στην αγκαλιά του Πασχαλάκη. Μετά το 20ο λεπτό ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισορροπήσει και μάλιστα το έκανε με επιτυχία.

Επιχείρησε από την πλευρά του να κρατήσει την μπάλα, να την κυκλοφορήσει και να απορροφήσει την όποια πίεση του ΠΑΟΚ. Στο 22ο λεπτό έχασε και πολύ καλή στιγμή με τη βολίδα του Χάμες Ροντρίγκες εκτός περιοχής να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι. Στο 29' ένα λάθος του Ντάντας δημιούργησε νέο κίνδυνο για τους γηπεδούχους, αλλά ο Χουάνγκ κατάφερε να κερδίσει μόνο κόρνερ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες τελικές εκτός περιοχής, ενώ στο 43ο λεπτό η προσπάθεια του Ολιβέιρα μέσα από την περιοχή ήταν άστοχη. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε έως το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να επιχειρεί να έχει ξανά ορμή στο παιχνίδι του. Είχε κάποιες τελικές στα πρώτα λεπτά, αλλά είτε ήταν άτοχος, είτε ο Πασχαλάκης αποσοβούσε τον κίνδυνο. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός επιχείρησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, με τον Κανός να κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα. Όμως οι ερυθρόλευκοι δεν έγιναν απειλητικοί.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 70ο λεπτό πήρε ξανά τον έλεγχο της κατοχής. Στο 72ο λεπτό προέκυψε κίνδυνος στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης πρόλαβε τον Ίνγκασον, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, με τη φάση να τελειώνει με τον άστοχο Αουγκούστο.

Οι γηπεδούχοι γέμισαν την περιοχή του Πασχαλάκη, όσο το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος του. Στο 87' ο Αουγκούστο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων. Στο 90+3' ο Ράφα Σοάρες έπεσε μέσα στην περιοχή, έπειτα από ντρίμπλα του. Ο Σλοβάκος διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον Πορτογάλο για θέατρο. Έτσι, το μηδέν έμεινε έως το φινάλε με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0: Ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες, οι Ερυθρόλευκοι τον Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (70' Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ντάντας (72' Σβαμπ), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (90+1' Μπίσεσβαρ), Άντριγια Ζίβκοβιτς (72' Μπράντον), Ολιβέιρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (61' Κανός), Μπιέλ (80' Ραμόν), Χάμες (81' Σαμασέκου), Μπακαμπού (75' Αραμπί)

Δείτε την Game Night:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ