ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Σοάρες διανυκτερεύει στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι από τους χαφ που ο ΠΑΟΚ εξετάζει ως εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου
Ο Φιλίπε Σοάρες είναι από τους χαφ που ο ΠΑΟΚ εξετάζει ως εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Φιλίπε Σοάρες θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα εξαιτίας κακοκαιρίας, μέχρι να βρεθεί πτήση, ώστε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Φιλίπε Σοάρες επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο το πρωί της Δευτέρας ώστε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο η κακοκαιρία Ελπίδα είχε άλλα σχέδια προκαλώντας πρόβλημα τις πτήσεις.

Έτσι, ο Πορτογάλος μέσος προσγειώθηκε στην Αθήνα και θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα. Όλη αυτή η... ταλαιπωρία μέχρι να βρεθεί λύση όσον αφορά στην πτήση, η οποία θα τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις, συμβεί και αυτό, ο Σοάρες θα περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 4,5 χρόνια με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος θα καταβάλει 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ υπάρχουν και μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό μέχρι τα 3 εκατ. ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ