ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ράχμαν Μπάμπα κάνει τη σεζόν της ζωής του με επιδόσεις που θυμίζουν εξτρέμ

ΠΑΟΚ: Ο Ράχμαν Μπάμπα κάνει τη σεζόν της ζωής του με επιδόσεις που θυμίζουν εξτρέμ
INTIME SPORTS

Ποτέ στο παρελθόν, ούτε καν στην καλύτερή του χρονιά στη Γερμανία, που ανάγκασε την Τσέλσι να βγάλει 26 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει, ο Ράχμαν Μπάμπα δεν ήταν τόσο παραγωγικός στην επίθεση όσο είναι φέτος με έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Ράχμαν Μπάμπα ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κι ένας από αυτούς που οδήγησαν τον Δικέφαλο στην επιστροφή από το 2-0 και στην ισοπαλία (2-2) που τον κράτησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα ντέρμπι μάλιστα, στο οποίοι οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που έσπρωξαν κι επιθετικά την ομάδα του.

Με τις ευκαιρίες του Κεντζιόρα στις στατικές φάσεις, την κεφαλιά του Κουλιέρακη στη σέντρα του Μπάμπα που καταλήγει στο γκολ της ισοφάρισης του Οζντόεφ και φυσικά το γκολ του Γκανέζου που ήταν και το 6ο του στην φετινή σεζόν, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε τον χαρακτήρα της και πήρε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Κι ο ίδιος ο Ράχμαν Μπάμπα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας του και στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα, αλλά και στο ποστάρισμα του στο instagram.

"Συνεχίζουμε να παλεύουμε", έγραψε ο Γκανέζος που κάνει φέτος την σεζόν της ζωής του.

Ο Μπάμπα εκτός της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς του στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του δίνει άλλη οντότητα στην αριστερή πλευρά του Δικεφάλου και με τα ανεβάσματά του.

Σε μια σεζόν που ο ΠΑΟΚ παίρνει σκορ από όλες τις γραμμές του, ο Γκανέζος είναι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ, έξι στον αριθμό κι όχι μόνο σκοράρει, αλλά βοηθά με ασίστ, έχοντας ήδη τρεις.

Δεν τίθεται θέμα ότι αυτή είναι η πλέον παραγωγική σεζόν που κάνει ο Γκανέζος, αφού ακόμη και στην καλύτερη του χρονιά στη Γερμανία με την Άουγκσμπουργκ, που του έδωσε και το εισιτήριο για την Τσέλσι (με κόστος 26 εκατομμυρίων ευρώ) ο απολογισμός του στην επίθεση ήταν μόνο πέντε τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Ο Μπάμπα κάνει φέτος στον ΠΑΟΚ την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, επιθετικά τουλάχιστον, με τα στατιστικά του που παραπέμπουν περισσότερο σε εξτρέμ, παρά το γεγονός ότι πέρασε και τραυματισμούς που του στέρησαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε οκτώ συνολικά αγώνες του Δικεφάλου.

Κι από ό,τι φαίνεται με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ η συγκομιδή του μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ