ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Πεσέιρο έκοψε τον Εκόνγκ από την Εθνική Νιγηρίας λόγω "προβληματικής σχέσης" τους σύμφωνα με δημοσιεύματα

EUROPA CONFERENCE LEAGUE /  -  (EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για πρόβλημα στις σχέσεις του αμυντικού του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, με τον εκλέκτορα της εθνική Νιγηρίας, Ζοζέ Πεσέιρο, κάνουν λόγο δημοσιεύματα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην κληθεί ξανά από τον Πορτογάλο στην Εθνική του ομάδα.

Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί απόλυτα στις συνθήκες που επικρατούν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο διάστημα της διακοπής για τις εθνικής ομάδες.

Ο 30χρονος στόπερ δεν κλήθηκε για τα παιχνίδια της εθνικής Νιγηρίας και μάλιστα η μη κλήση του από τον ομοσπονδιακό του τεχνικό Ζοζέ Πεσέιρο, πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, έχει δημιουργήσει αρκετή συζήτηση στην πατρίδα του.

Και αυτό διότι έχει αναπτυχθεί μια φιλολογία που θέλει τον Εκόνγκ να έχει διαταράξει τις σχέσεις του με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ που θεωρείται ένας από τους αρχηγούς των Σούπερ Αετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον προπονητή του, για κάποιες από τις αλλαγές που έκανε στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου.

Κι για αυτό το λόγο δεν κλήθηκε από τον Πεσέιρο ούτε για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος έχει και τακτικά ζητήματα με τον Εκόνγκ, καθώς θεωρεί ότι δεν βοηθά όσο θα έπρεπε στο built up την ομάδα του.

Όπως και να έχει στη Νιγηρία θεωρούν ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μην κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα όσο προπονητής είναι ο Πεσέιρο.

Μια πιθανότητα που ενδιαφέρει άμεσα τον ΠΑΟΚ κυρίως ενόψει το Copa Africa τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΓΗΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ