ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ο Παππάς ήταν από την αρχή εριστικός"

ΠΑΟΚ: "Ο Παππάς ήταν από την αρχή εριστικός"
Παππάς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ τόνισε πως ο διαιτητής Παππάς ευθύνεται με τη συμπεριφορά του για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και το ματς με τον Ολυμπιακό. Προσπάθεια να τιμωρηθεί με μόνο -3 βαθμούς.

Παρά την αποχή των δικηγόρων ( θα κρατήσει μέχρι τις 28 Μαρτίου) ο ΠΑΟΚ απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή από τους Λάμπρο Μπίρδα και Αχιλλέα Μαυρομάτη, οι οποίοι, λόγω της αποχής, είχαν το ρόλο των αντιπροσώπων.

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ βρέθηκε ως μάρτυρας και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ κατέθεσε και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Πλιάτσικας.

Ουσιαστικά η πλευρά του Δικέφαλου κάνει προσπάθειες μόνο για το -3 για όλα τα αδικήματα και προσπαθεί να αποφυγει το -6. Μάλιστα ως παράδειγμα έθεσε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακό πριν από τρία χρόνια (με τον Κάκο).

Χαρακτηριστικά οι αντιπρόσωποι του ΠΑΟΚ τόνισαν πως " δεν θα γινόταν το παραμικρό αν ο κ. Παππάς έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Ήταν κάκιστος και το κοινό απαίτησε η ομάδα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι και το 80ο λεπτό δεν υπήρξαν επεισόδια. Ουσιαστικά ήταν μία ακραία διαμαρτυρία από πλευράς οπαδών για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο τέλος συγκρούστηκαν με την Αστυνομία, αφού ο διαιτητής διέκοψε και προσπάθησε να ξαναρχίσει το ματς".

Από την πλευρά του ο Μάκης Γκακάτσης κλήθηκε ως μάρτυρας και τόνισε πως έγινε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μην συμβεί το παραμικρό. Ο Παππάς έβαλε σε κίνδυνο το παιχνίδι με την συμπεριφορά του, προτού με τις διαιτητικές του αποφάσεις προκαλέσει τον κόσμο, που απαίτησε οι παίκτες να φύγουν. Μάλιστα οι οπαδοί τον ειρωνευόντουσαν χλευάζοντας τις υπέρ του ΠΑΟΚ αποφάσεις και στις υπέρ του Ολυμπιακού τον χειροκροτούσαν.

Τέλος μίλησε και ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Πλιάτσικας, ο οποίος τόνισε: " Από την αρχή ο διαιτητής Παππάς ήταν εριστικός. Έκανε διατάσεις μπροστά από την Θύρα 4 αν και του ζητήσαμε ευγενικά να πάει λίγο πιο δίπλα.

Διπλασιάσαμε την ασφάλεια με 500 άτομα και μέχρι το 86ο λεπτό όλα κυλούσαν ομαλά". Μάλιστα τόνισε πως στο 2-0 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στην Τούμπα δεν συνέβη τίποτα απολύτως.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα να υποβάλει κάποιο υπόμνημα και η απόφαση αναμένεται στα μέσα της ερχόμενη εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ανασκόπηση του αγώνα

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Σαββίδης: "Δεν θα κατέβουμε στη ρεβάνς"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν ασχολούμαστε με το παραλήρημα του κ. Σαββίδη"

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα επεισόδια στην Τούμπα σε φωτογραφίες

Τα "άκουσε" ο Σαββίδης

Το φτύσιμο του Μακ στον Μήτσιο

Η ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο

Το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ

Η πρώτη διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Πέταξαν ποτήρι με νερό στον Μάρκο Σίλβα!

Καρέ-καρέ το ξέσπασμα του Καμπιάσο

Οι φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός

Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Μάρκο Σίλβα

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ