ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Νέλσον Ολιβέιρα ταξίδεψε στην Πορτογαλία για επανέλεγχο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στο φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φέγενορντ
Ο Νέλσον Ολιβέιρα στο φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φέγενορντ INTIME

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ταξίδεψε στην Πορτογαλία με ειδική άδεια, προκειμένου να υποβληθεί σε επανέλεγχο στο τραυματισμένο του πόδι.

Στην Πορτογαλία ταξίδεψε ο Νέλσον Ολιβέιρα παίρνοντας ειδική άδεια από τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα εξεταστεί από τον γιατρό του στο τραυματισμένο του πόδι και στη συνέχεια θα περάσει στην πατρίδα του τις διακοπές των γιορτών.

"Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναχώρησε με ειδική άδεια για την πατρίδα του προκειμένου να κάνει επανέλεγχο στον τραυματισμό του από τον γιατρό ο οποίος τον χειρούργησε και να περάσει εκεί τις ημέρες των γιορτών" ανέφερε ο Δικέφαλος στην ενημέρωσή του.

Επιπλέον, ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Λούκας Τέιλορ συνέχισαν με θεραπείες και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της αρχικής 11άδας απέναντι στον Αστέρα.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν τη δουλειά τους με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ακολούθησαν ιδιαίτερα από το τεχνικό επιτελείο στον τακτικό τομέα και στο φινάλε χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν ξεχωριστά σε άμυνα κι επίθεση.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ