ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του

ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Ο Ραχμάν Μπάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη σημερινή (26/03) προπόνηση και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εν αναμονή της επιστροφής των διεθνών.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα δούλεψε ατομικά στο γήπεδο και σύμφωνα με την ενημέρωση των ασπρόμαυρων μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του. Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία.

"Εν αναμονή της επιστροφής των διεθνών, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την Τρίτη (26.03) το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση και την τακτική. Η προπόνηση ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική συμπεριφορά, στο transition και στην ανάπτυξη. Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες κι έπαιξαν τουρνουά σε υψηλό τέμπο.

Ο Μπάμπα δούλεψε ατομικά στο γήπεδο και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία.

Την Τετάρτη (27.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ