FOOTBALL ANALYSIS

ΠΑΟΚ: Ο Μουργκ έκανε εκπληκτικά πράγματα και ο Λουτσέσκου τρίβει τα χέρια του

ΠΑΟΚ: Ο Μουργκ έκανε εκπληκτικά πράγματα και ο Λουτσέσκου τρίβει τα χέρια του
INTIME SPORTS

Ο Τόμας Μουργκ ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στη νίκη με 5-0 επί του Πανσερραϊκού. Δεν σκόραρε απλώς δύο γκολ, αλλά ήταν καταλυτικός για τον Δικέφαλο και κάνει τον Λουτσέσκου να τρίβει τα χέρια του.

εν με εκπλήσσει η εικόνα του γιατί είναι πολύ έξυπνος παίκτης και ξέρει τι να κάνει σε κάθε περίπτωση" ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Τόμας Μουργκ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού με 5-0 για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Μουργκ ήταν ο πρωταγωνιστής σε αυτό το τρίποντο του Δικεφάλου. Ήταν εκείνος που διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου στο 28ο λεπτό μετά την ασίστ του Τάισον, ενώ στο 71ο λεπτό απλοποίησε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ όταν έκανε το 3-0 με σουτ από κοντά.

Πάρτι στην περιοχή του Πανσερραϊκού

Στο παρακάτω γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες τις ενέργειες του 29χρονου Αυστριακού μεσοεπιθετικού στην αναμέτρηση κόντρα στους Σερραίους.

Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Μουργκ στο ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός
Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Μουργκ στο ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός

Ο Μουργκ κινήθηκε είχε ενέργειες σχεδόν παντού στον αγωνιστικό χώρο. Οι περισσότερες προσπάθειές του εντοπίζονται στην αριστερή πλευρά, ωστόσο κινήθηκε και δεξιά, αλλά και πίσω από την μεσαία γραμμή. Μάλιστα, ο Αυστριακός έκανε πάρτι στην περιοχή του Πανσερραϊκού, έχοντας επτά ενέργειες στο "κουτί" των Σερραίων, τις περισσότερες απ' όλους.

Ο Μουργκ συνολικά είχε 71 ενέργειες με την μπάλα. Ολοκλήρωσε δύο στις τρεις ντρίμπλες που δοκίμασε, ενώ είχε και τρεις ανακτήσεις κατοχής. Καταλυτική η συνεισφορά του και στην κυκλοφορία του Δικεφάλου.

Μόνιμος πονοκέφαλος για την άμυνα των Σερραίων

Σημαντικός "πονοκέφαλος" για την άμυνα του Πανσερραϊκού ήταν ο Τόμας Μουργκ. Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες τις μεταβιβάσεις του.

Οι μεταβιβάσεις και οι κορυφαίες επιδόσεις του Μουργκ στο ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός
Οι μεταβιβάσεις και οι κορυφαίες επιδόσεις του Μουργκ στο ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός

Ο 29χρονος Αυστριακός ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στις πάσες στην επίθεση με 19 στις 24. Συνολικά είχε 55/61 μεταβιβάσεις, ενώ είχε 43/48 πάσες πάνω από τη μεσαία γραμμή. Οι επιδόσεις του μαρτυρούν πόσο σημαντικός ήταν στην κυκλοφορία του Δικεφάλου, τα λάθη του ήταν ελάχιστα, ενώ στο παιχνίδι είχε και μία key pass, δηλαδή πάσα που έφτιαξε τελική.

Ο Μουργκ πραγματοποίησε μία άρτια εμφάνιση κόντρα στον Πανσερραϊκό. Πραγματικά, κάνει τον Λουτσέσκου να τρίβει τα χέρια του, εφόσον ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει πως έχει μία γεμάτη μεσοεπιθετική γραμμή, με ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν την διαφορά και να καθορίσουν ένα παιχνίδι.

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ