STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 5-0: Γκολ και θέαμα απ' τον Δικέφαλο, πριν από τον τελικό πρωτιάς στη Γερμανία

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήταν το απόλυτο αφεντικό στην Τούμπα και διέλυσε τον Πανσερραϊκό με 5-0 για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οζντόεφ (21'), Μούργκ (28' και 71'), Χόβαν ( αυτ. 74') και Ράφα Σοάρες (80') τα γκολ του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την διακοπή του πρωταθλήματος με ιδανικό τρόπο. Ο Δικέφαλος επικράτησε 5-0 του Πανσερραϊκού στην Τούμπα για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 5-0: Γκολ και θέαμα απ' τον Δικέφαλο, πριν από τον τελικό πρωτιάς στη Γερμανία

O Μάγκομεντ Οζντόεφ άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, με τον Μουργκ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 28ο λεπτό. Ο Αυστριακός έκανε το 3-0 στο 71', με τον Χόβαν να χρεώνεται αυτογκόλ στο 74', έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ. Στο 80' ο Ράφα Σοάρες διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει στους 26 πόντους και είναι στην 3η θέση, με τον Πανσερραϊκό να παραμένει στους 13 και είναι 8ος. Έτσι, ο Δικέφαλος πάει με φόρα στη Γερμανία για το παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ (30/11, 22:00) για το Conference League.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με πρόθεση να πιέσουν ψηλά στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος με τον Τάισον στο 5ο λεπτό όμως ο Χοβάν μπλόκαρε εύκολα, ενώ τρία λεπτά αργότερα μετά κλέψιμο έξω από την περιοχή του Δικεφάλου ο Πηλέας έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ άρχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Μετά από διαδοχικές γρήγορες πάσες οι παίκτες του Δικεφάλου κατάφεραν να μπουν μέσα στην περιοχή, ο Μουργκ γύρισε την μπάλα μέσα από την περιοχή και δεξιά όμως ο Τόμας προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με τον Μπέργκστρομ να κάνει τρομερό τάκλιν.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στο 21ο λεπτό. Ο Τάισον με τρομερή μπαλιά από τα αριστερά είδε την κίνηση του Οζντόεφ και εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έφτασε στο δεύτερο γκολ στο 28ο λεπτό. Ξανά ο Τάισον ήταν σε ρόλο δημιουργού με τον Μουργκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μα συρτό σουτ.

Στο 39ο λεπτό είχαμε διπλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες. Αρχικά ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι όταν ο Πηλέας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από τον Κοτάρσκι και ο Δεληγιαννίδης την έστειλε στο δεξί δοκάρι.

Στην εξέλιξη της φάσης μετά το δοκάρι του Δεληγιαννίδη οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα, ο Ντεσπόντοφ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά όμως o Μουργκ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν πιο χαμηλός. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, όπως και την κυκλοφορία, προσπαθώντας να βρει διάδρομο στην άμυνα του Πανσερραϊκού. Οι Σερραίοι από την πλευρά τους επιχειρούσαν να βρουν στιγμή τους στην κόντρα, χωρίς όμως επιτυχία. Στο 68' ο Λουτσέσκου πέρασε τους Μεϊτέ, Σαματά και Κωνσταντέλια στον αγωνιστικό χώρο, με τον Δικέφαλο να ανεβάζει ταχύτητα.

Στο 71' Ο Κωνσταντέλιας με υπέροχο τρόπο πήρε αρκετά μέτρα στο γήπεδο, μοίρασε την μπάλα στα δεξιά προς τον Ντεσπόντοφ. Εκείνος γέμισε στην περιοχή, η μπάλα μετά από καραμπόλες έφτασε στον Μουργκ, ο οποίος από κοντά σκόραρε. Τρία λεπτά αργότερα με εκπληκτικό τρόπο ο Δικέφαλος πέτυχε και τέταρτο γκολ.

Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε απευθείας κόρνερ από τα αριστερά, ο Ντάνκερλουι βρήκε λίγο την μπάλα με το κεφάλι, ο Χόβαν δεν κατάφερε να ελέγξει, με την μπάλα να έχει περάσει την γραμμή για το 4-0. Έτσι, ο τερματοφύλακας των Σερραίων χρεώθηκε αυτογκόλ.

Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε εκεί και στο 80ο λεπτό πέτυχε και πέμπτο γκολ. Ο Τζίμας με εκπληκτική κούρσα πίσω από τη μεσαία γραμμή, πάτησε στην περιοχή, έκανε το σουτ, με τον Χόβαν να αποκρούει. Η μπάλα έφτασε στον Ράφα Σοάρες που την έστειλε στα δίχτυα για το 5-0.

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 5-0: Γκολ και θέαμα απ' τον Δικέφαλο, πριν από τον τελικό πρωτιάς στη Γερμανία


  • ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Σάστρε (77' Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Τροστ-Εκόνγκ, Οζντόεφ (68' Μεϊτέ), Σβαμπ, Μουργκ (77' Τζίμας), Τάισον (69' Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Μπράντον (68' Σαμάτα).
  • Πανσερραϊκός: Χοβάν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης (21' Δεληγιαννίδης), Πηλέας, Πεταυράκης, Μορέιρα, Στάικος (63' Μασαρίποβ), Μούργος (76' Μασκανάκης), Τόμας (46' Θυμιάνης), Άλεκσιτς (63' Μπαΐροβιτς)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ