ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου και τα δικά του παιδιά

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου και τα δικά του παιδιά
Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί EUROKINISSI

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα επηρεάσει θετικά τις περιπτώσεις των Ομάρ Ελ Καντουρί και Φερνάντο Βαρέλα και την προοπτική τους να παραμείνουν στην Τούμπα.

Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ επηρεάζει ως ένα βαθμό τις εξελίξεις στις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών που θεωρούνται… δικά του παιδιά. Στην ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελ Καντουρί αλλά και στο ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην Τούμπα ο Φερνάντο Βαρέλα.

Η περίπτωση του Μαροκινού είναι αυτή που θα πρέπει να κλείσει πρώτη καθώς το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος του Ιουνίου. Ο Ελ Καντουρί, που ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα του στο ξεκίνημα και το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έχει στα χέρια του πρόταση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, με μικρότερες αποδοχές από αυτές που είχε μέχρι σήμερα.

Ο 30χρονος μέσος έχει δηλώσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, ωστόσο όπως ήταν λογικό περίμενε προτάσεις που θα του εξασφάλιζαν τα χρήματα του συμβολαίου του που εκπνέει. Η αλήθεια είναι ότι για την ώρα τουλάχιστον δεν υπήρξε κάποια πρόταση που θα μπορούσε να τον συγκινήσει.

Έτσι το ενδεχόμενο να γίνει περισσότερο δεκτικός σε όσα του προτείνει ο ΠΑΟΚ – ιδιαίτερα αν ο Δικέφαλος ανεβάσει κάπως την προσφορά του που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στις 500 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους- γίνεται μεγαλύτερο, από την στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει στην Τούμπα με υψηλές φιλοδοξίες. Άλλωστε οι σχέσεις του Ρουμάνου με τον Μαροκινό ήταν πάντοτε οι καλύτερες δυνατές.

Τι ισχύει με τον Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που "τρέχει" μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Η λογική που επικρατούσε όμως στα οικονομικά του Δικεφάλου την εποχή που το ανανέωσε για τελευταία φορά, πλέον δεν ισχύει στην Τούμπα. Άλλωστε το υψηλό του συμβόλαιο σε συνδυασμό με τις προβληματικές αποδόσεις της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν που τελείωσε τον είχαν φέρει στο επίκεντρο έντονης κριτικής.

Ο Βαρέλα είναι "αγαπημένο παιδί" του Λουτσέσκου και με το Ρουμάνο στον πάγκο του Δικεφάλου ο ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει, μαζί με τον Κρέσπο, τα περισσότερα τρόπαια από κάθε άλλον με την ασπρόμαυρη φανέλα, θα είναι και αυτός δεκτικός σε συζητήσεις που πιθανότατα θα γίνουν για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Πρόσφατα ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Τούμπα και με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο του Δικέφαλου η συγκεκριμένη προοπτική γίνεται περισσότερο πιθανή.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ