ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης, η Μπριζ και η στρατηγική για τους νεαρούς

Ο Κουλιεράκης πανηγυρίζει γκολ στο ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
Ο Κουλιεράκης πανηγυρίζει γκολ στο ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός INTIME

Η επιστροφή στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος της Κλαμπ Μπριζ για τον Κουλιεράκη, αλλά και η ξεκάθαρη στάση του ΠΑΟΚ που δείχνει τη στρατηγική του για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που του ανήκουν.

Διάφορες πηγές επανέφεραν στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον της Μπριζ για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιέρακη. Σε διάφορα δημοσιεύματα μάλιστα έγινε λόγος για το ότι η Μπριζ χτύπησε ήδη την πόρτα του ΠΑΟΚ για το νεαρό αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά όσα άκουσαν οι άνθρωποί της δεν ήταν αυτά που περίμεναν.

Βάσει των πληροφοριών αυτών, οι Βέλγοι διέθεταν μέχρι και δύο εκατομμύρια ευρώ για τον Κουλιεράκη και ο ΠΑΟΚ τούς ενημέρωσε ότι μόνο από τα 10 εκατομμύρια θα μπορούσε να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης. Γι' αυτό και σε πρώτη φάση θα συνεχίσουν απλώς να παρακολουθούν την εξέλιξη του.

Εφόσον το ενδιαφέρον αυτό επιβεβαιωθεί, η Μπριζ προστέθηκε στην αλυσίδα των ομάδων που έχουν στα ραντάρ τους τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό. Πάντως ο ΠΑΟΚ φροντίζει να αποθαρρύνει τους πάντες προβάλλοντας απαιτήσεις που ξεκινούν από… οκταψήφια ποσά.

Η στρατηγική του ΠΑΟΚ με τους νεαρούς

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου Ζοζέ Μπότο είχε εξ αρχής (ήδη από την καλοκαιρινή προετοιμασία στην Ολλανδία) αξιολογήσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια τακτική, που τηρούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην περίπτωση του Κουλιεράκη, την εφαρμόζουν και σε αυτήν την Γιάννη Κωνσταντέλια, δείχνοντας πως αποτελεί πλέον στρατηγική για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προκύπτουν από τις ακαδημίες του. Φροντίζουν λοιπόν να ισχυροποιούν τις δεσμεύσεις τους στους ίδιους τους παίκτες προσφέροντας τους νέα συμβόλαια, ισχυρά με βελτιωμένους οικονομικά όρους και χωρίς ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Με τις υψηλότατες απαιτήσεις που προβάλλουν, απέναντι σε κάθε ενδιαφερόμενο, στέλνουν προς όλους το μήνυμα ότι από τη μια δεν βιάζονται να παραχωρήσουν τους ποδοσφαιριστές τους και από την άλλη πως όταν αποφασίσουν να το κάνουν θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ