ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι, τα τελικά του Euro U21 και οι σκέψεις για αλλαγές στο γκρουπ των τερματοφυλάκων

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ INTIME

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή του προετοιμασία χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα, Ντομινίκ Κοτάρσκι, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο ενίσχυσης κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι βασικότατο μέλος της εθνικής Κροατίας U21 που το καλοκαίρι θα συμμετέχει στα τελικά του Euro που θα γίνουν στη Ρουμανία.

Η κλήση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα (29/5) μαζί με τις ημερομηνίες των υποχρεώσεών του. Από τις 6 Ιουνίου ο Κοτάρσκι θα ξεκινήσει προπονήσεις προετοιμασίας με την εθνική του ομάδα για το πρώτο παιχνίδι της στο τουρνουά που είναι προγραμματισμένο για τις 21 του μήνα.

Κάτι που σημαίνει ότι μια ημέρα πριν από την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, στις 22 του μήνα, ο Κοτάρσκι θα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Η φάση των ομίλων για την ομάδα του θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα – οι αντίπαλοι της είναι Ουκρανία, Ισπανία και Ρουμανία- με τον τελικό του Euro να έχει οριστεί για τις 8 του Ιουλίου.

Προετοιμασία με ελλείψεις

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι μοιάζει δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την προετοιμασία του στην Ολλανδία χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα και το πόσο θα του λείψει θα εξαρτηθεί από την πορεία της Κροατίας στα τελικά του Euro. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Τιάγκο Ντάντας, αν τελικά ο νεαρός Πορτογάλος παραμείνει στην Τούμπα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Κοτάρσκι ενισχύει τις σκέψεις που ήδη έχουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου για αλλαγές στο γκρουπ των τερματοφυλάκων της ομάδας τους.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ανανέωσε πέρυσι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ στη λογική στήριξης του Ντομινίκ Κοτάρσκι και της πιο εύκολης προσαρμογής του στην ελληνική πραγματικότητα.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν δημιούργησε συνθήκες συναγωνισμού στον νεαρό Κροάτη τερματοφύλακα και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί προβληματισμό.

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του τερματοφύλακα δεν είναι από αυτά που "καίει" τουλάχιστον σε πρώτη φάση στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ