ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι ανακοινώθηκε μέχρι το 2026

ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι ανακοινώθηκε μέχρι το 2026

Ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας, Ντόμινικ Κοτάρσκι, είναι ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια τεσσάρων ετών και ισχύ ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (27/06) την απόκτηση του Ντόμινικ Κοτάρσκι από την Γκόριτσα.

Ο 22χρονος (γεννημένος τον Φλεβάρη του 2000) Κροάτης γκολκίπερ, με τη θητεία στον Άγιαξ, υπέγραψε το συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ελληνική ομάδα και προορίζεται ν' αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ως η πρώτη επιλογή για την εστία.

Κατά την περυσινή περίοδο ο ο Κοτάρσκι, που έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της πατρίδας του, αγωνίστηκε σε 28 αγώνες με την Γκόριτσα πρωταθλήματος και κυπέλλου, κρατώντας ανέπαφη των εστία του στους 8 εξ αυτών.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντόμινικ Κοτάρσκι από την Γκόριτσα. Ο Κροάτης τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου στο Ζαμπόκ της Κροατίας κι από την ηλικία των έξι ετών εντάχθηκε στην ακαδημία της τοπικής Τοντάχ Μπεντεκοβτσίνα. Δεν άργησε να εντυπωσιάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το 2011 μετακόμισε στην πρωτεύουσα.

Οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Άγιαξ ο οποίος φρόντισε να πάρει την υπογραφή του τον Ιούλιο του 2017, πριν καν κλείσει τα 18.

Μόλις ενηλικιώθηκε πήρε το αεροπλάνο για Άμστερνταμ κι έγινε ο τρίτος τερματοφύλακας του Αίαντα.Αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα σε 60 αγώνες και το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γκόριτσα. Σε 28 αγώνες ο Κοτάρσκι είχε οχτώ clean sheets, ενώ παράλληλα καθιερώθηκε στην Κ21 της Κροατίας, έχοντας περάσει πριν από όλα τα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων.

Η αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη άνοιξε μία θέση κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου, με τον Κοτάρσκι να είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό.ΠΑΟΚ και Γκόριτσα ήρθαν σε συμφωνία και ο Κροάτης κίπερ γίνεται κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Καλώς ήρθες Ντόμινικ!

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ