ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει 500.000 ευρώ στη Σαχτάρ και τα κλειδιά στον Μπότο

Ο Ιβάν Σαββίδης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ο Ιβάν Σαββίδης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης πληρώνει την ρήτρα του στη Σαχτάρ και ο Ζοζέ Μπότο έρχεται μετά τα Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά μαζί με έναν συνεργάτη του που αναλαμβάνει την οργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ των ακαδημιών

Ο Ιβάν Σαββίδης, μαζί με τον μεγάλο του γιο Γιώργο, επέλεξε τον Ζοζέ Μπότο για την θέση του αθλητικού διευθυντή του, συμφώνησε μαζί του και φρόντισε να λύσει τις δεσμεύσεις του με την Σαχτάρ Ντόνετσκ πληρώνοντας τους ρήτρα 500 χιλιάδων ευρώ.

Αυτό το μισό εκατομμύριο μπορεί να μην φαίνεται μεγάλο ποσό κρίνοντας το βιογραφικό που κουβαλά ο 56χρονος Πορτογάλος, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν η αιτία που δεν προχώρησε ενδεχόμενη συνεργασία του με ομάδα από την Σαουδική Αραβία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν οι Σαουδάραβες ήταν έτοιμοι να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις του Μπότο αλλά δεν προχώρησαν γιατί δεν ήθελαν να σπάσουν το συμβόλαιο του πληρώνοντας την ρήτρα του.

Ο Ζοζέ Μπότο θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μετά τα Χριστούγεννα και δεν θα έρθει μόνος. Ο Πορτογάλος θα συνοδεύεται από έναν συνεργάτη του που θα είναι και αυτό ένα ακόμη νέο στέλεχος του ΠΑΟΚ και θα αναλάβει την οργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ και των ακαδημιών.

Κάτι που δείχνει ότι ο Μπότο δεν θα ασχολείται μόνο με τις μεταγραφές, που είναι και η ειδικότητα του αλλά θα οργανώσει όλο το αγωνιστικό του ΠΑΟΚ έχοντας ρόλο Αθλητικού Διευθυντή στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ