ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ίνγκασον σκόραρε μετά από οκτώ μήνες

Ο Ίνγκι Ίνγκασον πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο για τη Super League Interwetten.
Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έγραψε τα πρώτο του ολόκληρο παιχνίδι μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό του, σκοράροντας μάλιστα και γκολ με τον ΠΑΟΚ Β΄ στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β' του Πάμπλο Γκαρσία, κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-1) . Μάλιστα σε αυτό ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά για ολόκληρο ενενηντάλεπτο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, δείχνοντας ότι σταδιακά επανέρχεται.

Τελευταία φορά, πριν από τη σημερινή, ο Ίνγκασον αγωνίστηκε σε ολόκληρο παιχνίδι στα τέλη του Απρίλη στο δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ στην Τούμπα και το γεγονός ότι καταφέρνει να βγάλει και τα 90 λεπτά ενός αγώνα χωρίς ενοχλήσεις είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν.

Σημαντικό επίσης για την ψυχολογία του παίκτη είναι και το γεγονός ότι πέτυχε και το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τον Πανσερραϊκό και πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Ίνγκασον επέστρεψε στο σκοράρισμα, με τον αγαπημένο του τρόπο, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, μετά από περισσότερους από οκτώ μήνες. Το τελευταίο του γκολ στην περυσινή ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά του το είχε πετύχει στην ισοπαλία 2-2 με τον Άρη στις 7 του περασμένου Μάρτη.

TAGS ΠΑΟΚ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ