ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Εσίτι φεύγει για τη Φερεντσβάρος

Ο Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Φερεντσβάρος για την παραχώρηση του Νιγηριανού κεντρικού χαφ, Άντερσον Εσίτι, που τα βρήκε και αυτός με τους Ούγγρους και αποχωρεί από την Τούμπα.

Ο Άντερσον Εσίτι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φερεντσβάρος. Ο Νιγηριανός χαφ δεν κατάφερε να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου παρά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και αποχωρεί από την Τούμπα με μεταγραφή για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον των Μαγυάρων που προϋπήρχε εδώ και αρκετές ημέρες αποτελούσε διέξοδο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που ήθελαν να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιο του Εσίτι. Έτσι εξ αρχής στην Τούμπα ήταν διατεθειμένοι να αποδεχθούν τους όρους της Φερεντσβάρος και το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να συμφωνήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Κάτι που δεν ήταν εύκολο καθώς το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, που είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ήταν αρκετά υψηλό.

Όπως φαίνεται τελικά και ο Εσίτι τα βρήκε με τους Ούγγρους και αποχωρεί από την Τούμπα με μεταγραφή με τον ΠΑΟΚ να κρατά απλά ένα ποσοστό στα δικαιώματα του σε περίπτωση μεταπώλησης.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ