ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Άκπομ, ο Μούσα και η αναζήτηση για φορ

Ο Τσούμπα-Άκπομπ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Τσούμπα-Άκπομπ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Μετά τον αγώνα με τη Ριέκα θα τρέξουν οι εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του Νέλσον Ολιβέιρα με τη σχετική λίστα του ΠΑΟΚ να περιέχει αρκετά ενδιαφέροντα ονόματα.

Η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για έναν επιθετικό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζεται και είναι ένα από τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν το Δικέφαλο στο τελευταίο κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου.

Μπορεί τα σενάρια από την Πορτογαλία να θέλουν τον Άντρας Σπόραρ -που ήταν στόχος του ΠΑΟΚ πριν την απόκτηση του Ολιβέιρα- να μετακομίζει στην Μίντλεσμπρο και να δείχνουν ότι ο Τσούμπα Άκπομ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την "Μπόρο", ωστόσο για να απασχολήσει σοβαρά τον ΠΑΟΚ ο Άγγλος επιθετικός θα πρέπει να συντρέξουν πολλές προϋποθέσεις, που αφορούν κυρίως στο οικονομικό κομμάτι μιας ενδεχόμενης επιστροφής του στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ κοιτά για την ώρα περισσότερο... βατές περιπτώσεις όπως για παράδειγμα αυτή του Κροάτη Πέταρ Μούσα της Σλάβια. Ο 23χρονος επιθετικός υπολογίζεται όλο και λιγότερο από την ομάδα της Πράγας. Μάλιστα η Σλάβια δεν τον δήλωσε στην λίστα της για τα παιχνίδια με την Λέγκια Βαρσοβίας στα play offs του Europa League για να χωρέσει σε αυτήν τον Μίκαελ Κρμέντσικ.

Ο Μούσα δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που απασχολεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου καθώς υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στην σχετική λίστα που έχει στα χέρια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Λογικά οι εξελίξεις στο θέμα του φορ αλλά και στα υπόλοιπα μεταγραφικά του Δικεφάλου θα τρέξουν μετά τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ριέκα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ