ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νέο ραντεβού την Δευτέρα για τους παίκτες του Λουτσέσκου ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ξεκούραστο σαββατοκύριακο θα περάσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και θα ξαναρχίσουν το απόγευμα της Δευτέρας (25/03) την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προπόνησε το πρωί της Παρασκευής (22/03) τους παίκτες του και τους περιμένει πλέον και πάλι για προπόνηση τη Δευτέρα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η κατάσταση στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένει αμετάβλητη, με τους Μιχαηλίδη και Σάστρε να είναι κοντά στην επιστροφή τους και τους Μπάμπα και Οζντόεφ να συνεχίζουν προληπτικά με θεραπείες.

"Η επιθετική τακτική βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στην προπόνηση της Παρασκευής (22.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, μόνος προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε, ενώ οι Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00", αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ