ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Νάπολι για Μπότο και ο ρόλος του στον Δικέφαλο

Ο Ζοζέ Μπότο στον αγώνα του ΠΑΟΚ Β' με την Αναγέννηση Καρδίτσας | 26 Νοεμβρίου 2022
Ο Ζοζέ Μπότο στον αγώνα του ΠΑΟΚ Β' με την Αναγέννηση Καρδίτσας | 26 Νοεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Η Νάπολι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου αθλητικού διευθυντή και ο Ζοζέ Μπότο εμφανίζεται, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, στη λίστα των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ο Κριστιάνο Τζιούντολι, ο νυν αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, αποχωρεί για τη Γιουβέντους και -με βάση τις πηγές του tuttomercato- οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι ο Πιέτρο Ακάρντι της Έμπολι, που κρατάει τον ρόλο του φαβορί, ο Τσίρο Πολίτο της Μπάρι και ο Ζοζέ Μπότο του ΠΑΟΚ.

Το θέμα πάντως για τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, που έχει διασυνδέσεις και επαφές στην Ιταλία, δεν είναι μόνο αν θα καταφέρει να ξεπεράσει τους δυο Ιταλούς συνυποψήφιους του στην κούρσα για το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Νάπολι.

Από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ο ρόλος του στα μεταγραφικά το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτό διότι τον περασμένο χειμώνα οι δυο κινήσεις που έγιναν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ταίριαζαν λόγω ηλικίας κυρίως με το μοντέλο που ο ίδιος θέλει να εφαρμόσει.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ