ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ροντρίγκο, επέστρεψαν οι διεθνείς

Ο Ροντρίγκο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ροντρίγκο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πλέον στη διάθεση του τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, αλλά και τον Ροντρίγκο Σουάρες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν απογευματινή την Πέμπτη (9/9), προκειμένου να προλάβουν να επιστρέψουν οι διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους είχε όλους στην προπόνηση εκτός από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται σε υποχρεωτική, μέχρι αύριο, καραντίνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εκτός από τους διεθνείς είδε και τον Ροντρίγκο Σουάρες που προπονήθηκε κανονικά να τίθεται στη διάθεσή του.

"Οι διεθνείς επέστρεψαν και πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να καταστρώσει τα πλάνα του για την πρεμιέρα της Super League Interwetten 2021-22 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας (12.09, 19:00).

Το γκολ ήταν το κύριο αντικείμενο της προπόνησης της Πέμπτης (09.09) στη Νέα Μεσημβρία, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει κατευθύνσεις σχετικά με το κομμάτι της ανάπτυξης.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και το αγαπημένο rondo, οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής με έμφαση στο build up, ενώ στο τελευταίο κομμάτι εξασκήθηκαν στα τελειώματα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψε μόνος του στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Τέλος, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παραμένει σε καραντίνα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Σερβίας.

Την Παρασκευή (10.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ