ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε και ο Τσαούσης

Ο Τσαούσης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2022-23
Ο Τσαούσης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2022-23 EUROKINISSI

Ο Μάριος Τσαούσης προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του την Τρίτη (29/11). Θεραπεία ο Σάστρε, ατομικό έκανε ο Μπίσεσβαρ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο ξεκίνησε με το φιλικό απέναντι στην Άσντοντ τη Δευτέρα (28/11) με τον δικέφαλο να επικρατεί με 4-1 και συνεχίστηκε με μια απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (29/11).

Σε αυτή συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο ο Μάριος Τσαούσης. Αντίθετα ο Σάστρε έκανε θεραπεία μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό ενώ ο Μπίσεσβαρ έκανε και αυτός ατομικό πρόγραμμα.

"Μετά το πρώτο φιλικό στην Κύπρο, ήρθε η ώρα και για την πρώτη προπόνηση. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας για ένα πρόγραμμα με έμφαση στην τακτική.

Η δουλειά ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική συμπεριφορά και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε ατομικό λόγω ίωσης, ενώ ο Ζόαν Σάστρε έκανε θεραπεία λόγω χτυπήματος στο φιλικό κόντρα στην Ασντόντ. Ο Μάριος Τσαούσης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης δούλεψε μόνος στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (30.11) θα διεξαχθεί διπλή προπόνηση στην Κύπρο στις 10:30 και στις 17:30" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ