ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μιλά με Πόρτο ο Κοεντράο

Real's Fabio Coentrao fights for the ball with Dortmund's Jonas Hofmann during a Champions League quarterfinal first leg soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu   stadium in Madrid, Spain, Wednesday April 2, 2014. (AP Photo/Paul White)
Real's Fabio Coentrao fights for the ball with Dortmund's Jonas Hofmann during a Champions League quarterfinal first leg soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday April 2, 2014. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Φάμπιο Κοεντράο ζήτησε μεγαλύτερη διορία από τον ΠΑΟΚ για την οριστική του απάντηση και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ξεκίνησε συζητήσεις με την Πόρτο.

Ο 31χρονος ακραίος αμυντικός, Φάμπιο Κοεντράο, που ζήτησε μεγαλύτερη διορία από τον ΠΑΟΚ για την οριστική του απάντηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ξεκίνησε συζητήσεις με την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός πρόβαλε οικογενειακούς λόγους, ώστε να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο πριν απαντήσει οριστικά στον Δικέφαλο και να επισημοποιήσει τη συμφωνία που είχε μαζί του την περασμένη Παρασκευή.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο για να δώσει στον Κοεντράο και κοιτά ήδη τις εναλλακτικές του λύσεις την ώρα που ο έμπειρος μπακ φαίνεται να εξετάζει περιπτώσεις ομάδων στην Ιβηρική.

Μάλιστα δημοσιεύματα στην πατρίδα του αναφέρουν ότι η Πόρτο έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της παρά το γεγονός ότι υπάρχει στους Δράκους ο Άλεξ Τέγες που δεν αμφισβητείται στο αριστερό άκρο της άμυνας τους.

AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ