ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μετρά αντίστροφα ο Βαρέλα, μπήκε ο Μαουρίσιο

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τον Φερντάντο Βαρέλα να ανεβάζει στροφές στο ατομικό του πρόγραμμα και να μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του την ώρα που ο Μαουρίσιο προπονήθηκε κανονικά.

Θετικά νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα, είχε η προπόνηση της Πέμπτης. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ είδε δύο από τους παίκτες που βρίσκονταν στη λίστα των τραυματιών να ανεβάζουν στροφές. Ο Μαουρίσιο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό και συμμετείχε στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του.

Ωστόσο πιθανότατα ο Βραζιλιάνος δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ και θα υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα στον αγώνα με την ΑΕΛ στη Τούμπα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα θετικά είναι τα νέα που έρχονται και από την περίπτωση του Βαρέλα. Ο στόπερ από τον Πράσινο Ακρωτήρι ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επάνοδό του με το υπόλοιπο γκρουπ.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Γιόζιπ Μίσιτς ακολούθησε στο τελευταίο μέρος της σημερινής προπόνησης δικό του πρόγραμμα αποφόρτισης. Κάτι που σημαίνει ότι ο Κροάτης φαίνεται πως έχει αρχίσει να επηρεάζεται από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε με δουλειά στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με έμφαση στην κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στο φινάλε διεξήχθη και τουρνουά τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Την Παρασκευή (08.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ