ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Μεταξύ ΠΑΟΚ και Ερυθρού Αστέρα ο Μαξίμοβιτς", γράφει σερβικό ΜΜΕ

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας
Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας © 2022 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς είχε συνδεθεί μεταγραφικά με τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι και λίγους μήνες μετά επιστρέφει στην επικαιρότητα για τον Δικέφαλο, με μέσο της Σερβίας να υποστηρίζει πως μπορεί να αποτελέσει τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Το μέλλον του Νεμάνια Μαξίμοβιτς του οποίου το συμβόλαιο με τη Χετάφε εκπνέει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου απασχολεί, όπως είναι φυσικό τα σερβικά ΜΜΕ.

Με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να είναι έντονο το περασμένο καλοκαίρι οι συμπατριώτες του 28χρονου χαφ, τον διατηρούν σε επίπεδο δημοσιευμάτων τουλάχιστον, στις ομάδες που μπορεί να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

"Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς βρέθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον ΠΑΟΚ να επιμένει πολύ στην απόκτηση του. Βέβαια σχεδόν πάντα στην περίπτωση του αναφέρεται πάντα ο Ερυθρός Αστέρας", αναφέρει δημοσίευμα που κρατά στο κάδρο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πολύ κοντά στον Σέρβο μέσο αλλά στο τέλος η μετακίνηση του δεν ολοκληρώθηκε. Πλέον τα δεδομένα διαμορφώνονται από τις επιθυμίες του ίδιου του ποδοσφαιριστή που έχει αποκτήσει το δικαίωμα να συζητά με οποιαδήποτε ομάδα το μέλλον του.

Δεν θα πρέπει να μην υπολογίζει κανείς και το γεγονός ότι μετά από μια ακόμη γεμάτη χρονιά στην Ισπανία με την Χετάφε το καλοκαίρι θα αγωνιστεί ως ελεύθερος στα τελικά του Euro 2024 στην Γερμανία, διευρύνοντας κατά πολύ τις προοπτικές του.

Ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που έκανε πίσω στο θέμα Μαξίμοβιτς έφερε δανεικούς στη Θεσσαλονίκη τους Σουαλιό Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο, με τις συμφωνίες με Μπενφίκα και Λάτσιο αντίστοιχα να προβλέπουν -υψηλές σε κάθε περίπτωση- ρήτρες για την εξαγορά των δικαιωμάτων τους.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ