ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Θέλει και η Γαλατάσαραϊ τον Τσάλοφ, τα νεότερα για Οζντόεφ

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ με τη φανέλα της Ρωσίας
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ με τη φανέλα της Ρωσίας © 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV / AP IMAGES

Μετά τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Ρώσο επιθετικό, Φεντόρ Τσάλοφ, κι η Γαλατάσαραϊ χωρίς για την ώρα πάντως να έχει καταθέσει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτησή του. Τι δήλωσε ο ατζέντης του Μαγκομέντ Οζντόεφ για την πρόταση του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτή την στιγμή η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Φεντόρ Τσάλοφ.

Ο Δικέφαλος δεν είναι μόνος στην διεκδίκηση του Ρώσου επιθετικού, καθώς σε επίπεδο φημολογίας τουλάχιστον υπάρχει κι η Γαλατασαράι που φαίνεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Για την ώρα τουλάχιστον οι Τούρκοι δεν έχουν μετουσιώσει σε προσφορά το ενδιαφέρον τους αυτό, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει την απάντηση της ρωσικής ομάδας στη δική του πρόταση των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Το σημείο κλειδί στην πρόταση του Δικεφάλου είναι ότι αφήνει στην ΤΣΣΚΑ το 40% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση μεταπώλησής του σε άλλη ομάδα.

Αποφασισμένος για Οζντόεφ

Στην περίπτωση του Μαγκομέντ Οζντόεφ ο εκπρόσωπος του παίκτη επανήλθε και με νεότερες δηλώσεις του επανέλαβε πως ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Καραγκιουμρούκ και επιμένει σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα ο Ανζόρ Γκαργκάεφ έκανε λόγο για πρόταση που δείχνει πόσο αποφασισμένος είναι ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον 30χρονο μέσο, ωστόσο δεν θέλησε να προδικάσει αν οι Τούρκοι θα συμφωνήσουν με αυτή.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, ποιοτικών και έμπειρων μέσων και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρημένες επαφές για να κλείσει έναν από τους βασικούς του στόχους.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ