ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αυτή είναι η πρόταση για Οζντόεφ στην Καραγκιουμρούκ σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ σε ματς της Ρωσίας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Euro 2020 | 16 Νοεμβρίου 2019
Ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ σε ματς της Ρωσίας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Euro 2020 | 16 Νοεμβρίου 2019 @2019 DMITRI LOVETSKY/AP IMAGES

Ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ εμφανίζεται πρόθυμος να αποχωρήσει από την Καραγκιουμρούκ και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτό το γεγονός, με Τούρκο δημοσιογράφο να αποκαλύπτει την πρόταση της ελληνικής ομάδας για την απόκτησή του.

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και αυτό το διάστημα βρίσκει τους διοικούντες τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να έχουν μεταγραφικό... πυρετό, ψάχνοντας για παίκτες που θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα.

Ένας εξ αυτών φαίνεται να είναι ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ, με τον Τούρκο ρεπόρτερ Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου να αποκαλύπτει μέσω Twitter την Δευτέρα (26/06) πως ο Δικέφαλος έκανε κίνηση για τον Ρώσο μέσο, προσφέροντας 600 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα του, την Καραγκιουμρούκ, και στον ίδιο ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται ότι πριν μετακινηθεί στη γειτονική μας Τουρκία το 2022 ο Οζντόεφ είχε αγωνιστεί εντός των ρωσικών συνόρων με της φανέλα της Λοκομοτίβ Μόσχας, της Ρουμπίν Καζάν, της Τέρεκ Γκρόζνι και της Ζενίτ ενώ με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του μετράει 35 συμμετοχές και 4 γκολ σε 9 χρόνια παρουσίας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ