ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Περιμένει τον Τάισον και ψάχνει για φορ

Ο Τάισον
Ο Τάισον © 2017 EFREM LUKATSKY/AP IMAGES

Η μεταστροφή στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ φέρνει και νέες αναζητήσεις για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η απόλυτη νηνεμία που επικρατούσε στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ διαταράχθηκε με την προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον Τάισον και την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Δικέφαλο και να γίνει κάτοικος Τούμπας για τον επόμενο 1,5 χρόνο, με τις αποδοχές του για το σύνολο της διάρκειας του συμβολαίου του να υπολογίζονται στο 1.000.000 ευρώ περίπου.

Ο Τάισον ταιριάζει στις απαιτήσεις του Λουτσέσκου

Ο Τάισον ταιριάζει στις αγωνιστικές απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου που θα αποκτήσει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή με συμμετοχή στο σκοράρισμα και ικανό στη γρήγορη μετάβαση.

Έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, τον οποίο γνωρίζουν εξίσου καλά ο Ζοζέ Μπότο, από την κοινή τους παρουσία στην Σαχτάρ, αλλά και ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα Λουτσέσκου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι πληροφορίες λένε ότι η μεταγραφή του Βραζιλιάνου δεν θα είναι η μοναδική που θα κάνει ο ΠΑΟΚ τη χειμερινή περίοδο και πως ήδη οι άνθρωποι του αναζητούν και έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα.

Την ώρα πάντως που φαινόταν ότι στην Τούμπα είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δύσκολα θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης, ιδιαίτερα αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για να ενισχύσει το ρόστερ του.

Μετά το "10άρι", πάει για φορ

Το σίγουρο είναι ότι η ίδια η ομάδα με τις νίκες και τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό, δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορεί να γίνει περισσότερο διεκδικητική με λίγες, αλλά στοχευμένες "ενέσεις" ποιότητας.

Τι ακριβώς σημαίνει πάντως αυτή η αναστροφή που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα μεταγραφικά του Δικεφάλου θα φανεί στην πράξη από το σύνολο των αλλαγών που θα προκύψουν στο ρόστερ.

Για την ώρα ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κινηθεί μεταγραφικά με διορθωτικές κινήσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση των αριθμών του στην επίθεση, που δεν ήταν αυτοί που έπρεπε να είναι στο πρώτο μισό κομμάτι της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ