ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Μιχάι ανακοινώθηκε απ' τη Φαμαλικάο

Ο Ενέα Μιχάι κατά την ανακοίνωσή της μεταγραφής του στη Φαμαλικάο
Ο Ενέα Μιχάι κατά την ανακοίνωσή της μεταγραφής του στη Φαμαλικάο TWITTER.COM/FCF1931_OFICIAL

Ο Ενέα Μιχάι είναι και τυπικά παίκτης της Φαμαλικάο, αφού πωλήθηκε από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει την καριέρα του στο εξωτερικό, αφού η μεταγραφή του στη Φαμαλικάο ολοκληρώθηκε, με τον πορτογαλικό σύλλογο να ανακοινώνει τον παίκτη τη Δευτέρα.

Ο διεθνής Αλβανός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και φεύγει για πρώτη φορά από την Ελλάδα, έχοντας αρχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό το 2017 κι έχοντας πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2019.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός θα βάλει στα ταμεία του "δικεφάλου" το ποσό των 200.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, με την ελληνική ομάδα να κρατάει τα υπόλοιπα δικαιώματα, όπως αποκάλυψε το SPORT24.

"Έρχομαι γεμάτος φιλοδοξίες σε ένα σύλλογο όπως η Φαμαλικάο, τον οποίο ελπίζω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Θα παίξω σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα κι ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα και να γίνω σημαντικό στοιχείο της ομάδας. Έχω δει παιχνίδια της Φαμαλικάο και με ικανοποιεί που βλέπω γεμάτο το γήπεδο και με πάθος", δήλωσε ο Μιχάι.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ