ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Κοντά σε ΛΑΣΚ ο Μουργκ

Ο Μουργκ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν
Ο Μουργκ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν EUROKINISSI SPORTS

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την ΛΑΣΚ για τον δανεισμό του Τόμας Μουργκ είναι προχωρημένες και όλα δείχνουν ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τη Λίντσερ για την παραχώρηση του Τόμας Μουργκ συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανή μια συμφωνία για το δανεισμό του Αυστριακού στην ομάδα της πατρίδας του.

Ο Μουργκ που δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία είναι εκτός πλάνων ωστόσο το γεγονός ότι το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 δυσκόλεψε σημαντικά την προσπάθεια του να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το ενδιαφέρον της ΛΑΣΚ αποτελεί μια διέξοδο και για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον ποδοσφαιριστή. Οι διαπραγματεύσεις με τους Αυστριακούς είναι προχωρημένες και πλέον εστιάζονται στο αν θα υπάρξει ή όχι υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι στη συμφωνία δανεισμού του.

Βέβαια σε μια διαπραγμάτευση στην οποία ο Δικέφαλος δεν έχει το πάνω χέρι τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν. Ωστόσο φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκει άκρη με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και μετά από τα ζητήματα των Λούκας Τέιλορ και Λέο Ζαμπά φαίνεται να προχωρά και αυτό του Τόμας Μουργκ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ