ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η πλευρά Κοτάρσκι επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ INTIME

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ με τον Κροάτη να συγκεντρώνει πάνω του ενδιαφέρον από την Premier League. Το report της Γουέστ Χαμ.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι δουλεύεται για μεταγραφή. Αυτό είναι το βασικό δεδομένο που προκύπτει από το ρεπορτάζ του SPORT24 έπειτα από τα συνεχόμενα δημοσιεύματα για το γκελ που έχει κάνει ο Κροάτης κίπερ στη Γουέστ Χαμ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι αυτή που επιβεβαιώνει και την προεργασία που γίνεται για να κάνει ο 23χρονος μεταγραφή και το ενδιαφέρον της κατόχου του Europa Conference League.

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι πρόταση δεν έχουν καταθέσει στον ΠΑΟΚ κι είναι κάτι που βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Θυμίζουμε πως ο Κοτάρσκι αποκτήθηκε από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου το καλοκαίρι του 2022 αντί 2.000.000 ευρώ από την Γκόριτσα. Πήρε γάντια βασικού κι έπειτα άρχισε να ανεβάζει τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το συμβόλαιο του υψηλόσωμου πορτιέρε με τους ασπρόμαυρους εκπνέει το 2026 και σαφώς ο ΠΑΟΚ αν αποφασίσει να πουλήσει τον παίκτη θα αξιώσει αρκετά εκατομμύρια.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η Γουέστ Χαμ για παράδειγμα το δουλεύει και δεν έχει καταλήξει με ποια προσφορά -εφόσον κινηθεί- θα χτυπήσει την πόρτα της Τούμπας.

Δεδομένα, πάντως, πίσω από τον Κοταρσκί γίνεται δουλειά. Μένει να δούμε εάν πράγματι θα έρθει πρόταση και πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, στην Ισπανία, πρόσφατα, κυκλοφόρησε κι ένα άλλο σενάριο περί ενδιαφέροντος της Θέλτα για τον ασπρόμαυρο κίπερ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ