ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η Ναντ συμφώνησε με Αουγκούστο και προσπαθεί να κλείσει το deal με τον Δικέφαλο, γράφει η "Equipe"

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο απογοητευμένος στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο απογοητευμένος στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ INTIME

H "Equipe" αποκάλυψε πως ο Ντάγκλας Αουγκούστο αποδέχτηκε την πρόταση της Ναντ για τετραετές συμβόλαιο, με τον γαλλικό σύλλογο να καλείται πλέον να γεφυρώσει το μεγάλο οικονομικό χάσμα που έχει με τον ΠΑΟΚ για να κλειδώσει το deal.

Η Ναντ έχει βάλει στο μάτι το τελευταίο διάστημα τον Ντάγκλας Αουγκούστο και είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και να τον κάνει κάτοικο "Μποζουάρ".

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμά της η "Equipe", με το έγκυρο γαλλικό μέσο να τονίζει πως τα καναρίνια έδωσαν τα χέρια με τον Αουγκούστο για να υπογράψουν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να βρεθεί η χρυσή τομή με τον ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το εν λόγω μέσο υπογραμμίζει πως υπάρχει στην παρούσα φάση μία σοβαρή οικονομική απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές, με την Ναντ να προσφέρει 3 εκατομμύρια συν μπόνους στον Δικέφαλο και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι αταλάντευτη όσον αφορά στις αξιώσεις της, που είναι στα 7 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο.

Μένει να δούμε αν οι Γάλλοι θα ανεβάσουν την προσφορά τους προς τους ασπρόμαυρους ή θα εγκαταλείψουν τη μάχη για τον Αουγκούστο, με τον δημοσίευμα να αναφέρει πως αν δεν επιτευχθεί συμφωνία τότε θα πάνε σε εναλλακτική λύση που έχουν ήδη εντοπίσει.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ