ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η κοινή μοίρα για Μεϊτέ και Ντάντας

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν
Ο Σουαλιχό Μεϊτέ στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν 2021 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Οι δυο μέσοι που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο βρίσκονται ξανά στην πόρτα της εξόδου από την Μπενφίκα. Τα δεδομένα και τα εμπόδια.

Την ώρα που η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για έναν τουλάχιστον κεντρικό μέσο συνεχίζεται ο Σουαλιχό Μεϊτέ και ο Τιάγκο Ντάντας δεν υπολογίζονται από την Μπενφίκα.

Ο Γάλλος που ήταν στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ και ο νεαρός Πορτογάλος που αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην Τούμπα, συμμετείχαν στην προετοιμασία των Λουζιτανών, χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν τον Ρότζερ Σμιντ.

Κανείς από τους δυο δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στα δυο φιλικά που έδωσε εκτός Πορτογαλίας η Μπενφίκα με Σαουθάμπτον και Βασιλεία.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, τόσο ο Μεϊτέ όσο και ο Ντάντας, είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Ντα Λουζ με την ομάδα τους να επιθυμεί σε πρώτη φάση τουλάχιστον την παραχώρηση τους με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Ο Μεϊτέ έχει προτάσεις από την Ιταλία μετά την καλή χρονιά που έκανε με την Κρεμονέζε και σύμφωνα με πληροφορίες η Τζένοα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Η διάθεση του Μεϊτέ να περιμένει ομάδες από περισσότερο προηγμένα πρωταθλήματα από το ελληνικό ήταν, μαζί με τις μεγάλες οικονομικές του απαιτήσεις, το μεγαλύτερο εμπόδιο που συνάντησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που έκαναν για να τον φέρουν στην Τούμπα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά τα μέσα του Ιούλη πάντως ούτε ο Γάλλος γνωρίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ούτε ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον ποιοτικό κεντρικό μέσο που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ντάντας από την άλλη παρά τις καλές εμφανίσεις του, ως αρχηγός στην εθνική Ελπίδων της πατρίδας του στο πρόσφατο EURO U-21, σύμφωνα με όσα γράφονται στην Πορτογαλία παραμένει στο κάδρο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, υπάρχουν και άλλες ομάδες από Γαλλία και Γερμανία που "προσφέρουν περισσότερα χρήματα" για να τον αποκτήσουν.

Ο ΠΑΟΚ, δεν ενεργοποίησε κάποια από τις αρχικές ρήτρες που υπήρχαν στο συμβόλαιο δανεισμού του Ντάντας και προσπάθησε να τον κρατήσει στην Τούμπα, ξανά ως δανεικό.

Η Μπενφίκα έφτασε να το συζητά, περιμένοντας πάντα και τα τελικά του EURO, αλλά το θέμα του μοιάζει να έχει ατονήσει εδώ και καιρό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ