ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν το SPORT24 για Μεϊτέ

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν
Ο Σουαλιχό Μεϊτέ στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν 2021 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του SPORT24 για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει δανεικό του Σουαλίχο Μεϊτέ.

Τα Μέσα στην Πορτογαλία επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του SPORT24 και του Αντώνη Οικονομίδη για επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στην Μπενφίκα και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση του 29χρονου Γάλλου απασχολεί τον Δικέφαλο, που έχει ήδη ζητήσει το δανεισμό του από τους Λουζιτάνους, με τη Record να κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

"Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τον δανεισμό του Μεϊτέ από την Μπενφίκα. Ο παίκτης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στην Κρεμονέζε. Η ιταλική ομάδα επισημοποίησε χθες την πρόθεση της να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο δανεισμού του 29χρονου Γάλλου μέσου" αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Record.

Η Μπενφίκα δεν υπολογίζει στον Μεϊτέ και αναζητά ομάδα για να τον παραχωρήσει είτε με κανονική, είτε με δανεισμό.

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Ζοζέ Μπότο που έχει σχέσεις με τους Λουζιτανούς έθεσε υποψηφιότητα για να δανειστεί τον Γάλλο την επόμενη σεζόν, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι δύσκολη.

Κι αυτό διότι ο 29χρονος χαφ, που έκανε μια εξαιρετική σεζόν στο Καμπιονάτο, θα περιμένει προτάσεις από πιο προηγμένα, σε σχέση με το ελληνικό, πρωταθλήματα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ